Whale-Design-achtergrond-thumbnail-1.png

De kracht van videomarketing

Ruim 90% van de mensen die een productvideo bekijken zegt dat het hun helpt bij het maken van de juiste aankoopbeslissing. 64% van de consumenten geeft aan dat na het zien van een video ze eerder geneigd zijn om het product te kopen. Mooie cijfers, de andere kant van het verhaal is dat maar 9% van de bedrijven actief gebruik maakt van videomarketing.

Videomarketing voor jouw bedrijf

Verhogen van je naamsbekendheid? Meer verkopen of een effectievere marketingstrategie? Videomarketing is de oplossing. Meer dan de helft van de bevolking bekijkt iedere dag meerdere online video’s. Denk hierbij aan YouTube, Instagram, Facebook en LinkedIn. Leuk, maar jij slaat toch ook alle video advertenties op YouTube over? Toch is het zo dat 80% van de kijkers zich een videoadvertentie na een maand nog herinnert.

30 miljoen bezoekers per dag

YouTube dus, ruim 30 miljoen bezoekers per dag. Waarom zou je deze kans missen als bedrijf? Dat maar 9% van de bedrijven actief gebruik maakt van videomarketing is dus best vreemd. Feit: na Google is YouTube de grootste zoekmachine ter wereld. Waarom zou je hier niet van profiteren?

Overtuigd?

Mooie cijfers dus allemaal. Maar waar moet je beginnen? Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone, vaak ook nog met een full HD of 4K camera. Begin simpel, schiet wat mooie beelden en kijk wat het effect is. Bedenk wel dat ruim 75% van de video’s die dagelijks bekeken worden, worden bekeken op een smartphone of tablet. Ja, dus? Zorg er dus voor dat je content geschikt is voor een verticale weergave.

Benieuwd hoe wij kunnen helpen?

Voor verschillende klanten zetten we videomarketing in om hun online aanwezigheid en bereik te vergroten. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Stuur ons jouw uitdaging

Bekijk de Facebookpagina van KoffieBoertje en laat je inspireren.