Bloggen? Waar zou ik

Bloggen? Waarom zou ik

Dagelijks komen er miljoenen content pagina’s bij wereldwijd. Val je nog wel op tussen al die miljoenen blogs? Zeker weten. Laat je bezoekers zien dat je (online) actief bezig bent met je bedrijf of website en deel de kennis die je hebt opgebouwd.

Stel een doel

Hoe actief ben je als je één blog in het kwartaal schrijft? Niet dus. Zorg ervoor dat de laatste blog die je hebt geplaatst niet langer geleden is dan 3/4 weken. Daarnaast is het niet alleen een trigger voor je bezoekers maar kijkt ook Google mee hoe actief je website/blog wordt bijgewerkt.

Dagelijks gratis organische bezoekers

Klinkt goed toch? Bezoekers die je bedrijf of website vinden door middel van een blog. Kosten? 0 euro. Waar je voor online advertising bakken met geld betaald is bloggen volledig gratis. Oké, het kost je tijd. Met een blog over “Latte art tips” behalen we voor KoffieBoertje maandelijks ruim 300 bezoekers.

Heb je een blog geschreven maar ontvang je geen bezoekers? Dat kan met vele verschillende factoren te maken hebben. Zo kijkt Google naar de zoekopdracht van de gebruiker, hoe je blog technisch in elkaar zit en hoe origineel de tekst van je blog is. Haal je veel inspiratie uit andere blogs met een vergelijkbaar onderwerp? Google heeft dit snel genoeg door en zal je blog minder hoog waarderen als een ander.

Daarnaast is het onderwerp erg belangrijk. Zoeken mensen op je onderwerp? Of gebruik je een vakterm waar mensen het bestaan niet vanaf weten? Een zoekwoordonderzoek is erg belangrijk om een kwalitatief goede blog te schrijven. Hier zijn veel verschillende manier voor, de makkelijkste manier kan iedereen. Bekijk de suggesties die Google geeft. Als je een zoekopdracht doet komen er al talloze aanvullingen. Die aanvullingen zijn vaak veelgezochte zoektermen over jouw onderwerp.

Blog KoffieBoertje

Bloggen uitbesteden?

Dat kan. Alhoewel de kennis van het bedrijf altijd nodig blijft om een kwalitatief goede blog te kunnen schrijven. De combinatie tussen jouw kennis en de juiste tips & tricks is de beste formule. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op